Meditationsstuen Slagslunde

Så lykkedes det endelig at få åbnet Meditationsstuen Slagslunde. Det føles skønt og fantastisk, og jeg glæder mig meget til at se, hvordan stuen udvikler sig og hvilken form den kommer til at tage hen ad vejen. Meditationsstuen bruger jeg også til hjemmearbejde, terapi og parsamtaler, og stuen har både en brændeovn og en overdækket terrasse, som er ideel til pauserne. Derudover er der naturligvis adgang til vores have, som også meget gerne må benyttes og nydes i pauserne. Jeg har desuden indrettet stuen med en masse puder, tæpper og grønne planter. Således er der skabt en dejlig energi og atmosfære i lokalet, hvilket, jeg finder, er optimalt både til mine terapi- og meditationssessioner.

I mine meditationer lægger jeg især vægt på kærlighed, nærvær og nuet, ren væren, no-mind, ro og afslapning/afspænding, åbenhed og rummelighed, accept og taknemmelighed, kroppen, åndedrættet, indsigt og bevidsthed. Hvis du er blevet nysgerrig og vil vide mere om meditationsstuen, så klik endelig ind på følgende Facebook-side og bliv medlem af gruppen:

https://www.facebook.com/groups/251840380030473

Inde på meditationsstuens FB-side findes mange flere oplysninger og billeder, såvel som kalenderen med de kommende meditationssessioner. Det er også derinde, at man tilmelder sig meditationerne m.m.